onsdag 18. mars 2009

ARGH!Nå er jeg rimelig forbannet!
Denne skolen her er helt udugelig. Det er utrolig mange lærere som har sykemeldt seg, noe som fører til at lærerne ofte ikke møter opp.

Tidligire dette skoleåret hadde vi mye problemer med dette, da journalistikklæreren plutselig sluttet. Så hver tirsdag, så var det fire timer hvor vi plutselig ikke hadde noen lærer! Og skolen klarte sjeldent å ordne med en vikar.

I dag skjedde det igjen! Vi skulle egentlig hatt foto nå, men læreren er sykemeldt.
Flertallet av klassen møter opp (alle jentene, men bare to gutter. Kremt). Så sitter vi der i gangen da, og venter.. Og venter.. Etter at det hadde gått femten minutter bestemte vi oss for at dette gidder vi ikke lenger! Vi gikk ned til rektors kontor, for så å finne en stusslig post-it-lapp hvor det stod at rektor ikke var her i dag. Så flott da!

Deretter gikk vi ned til administrasjonen og så ble vi fortalt at vi skulle gå til *sensurert*. Hun var ikke på kontoret, men i et møte. Så gikk vi videre til rådgiveren på skolen, snakket med henne om dette problemet, ringte rundt til lærere osv. Det endte opp med at vi fikk låst opp medialabben, slik at vi kunne sitte her selv og jobbe. 

Det er jo bra at vi fikk lov til å jobbe i medialabben, men ikke bra nok. Vi skulle egentlig hatt undervisning nå, MED lærer. Det er så frustrerende at skolen ikke klarer å gi oss det vi har blitt lovet. Og i tillegg så betaler vi faktisk en del for å gå her.
Det er så respektløst at de tror vi er villige til å betale for å suse rundt i gangene for å prøve å finne noen som kan fortelle oss hva som foregår.

Greit at folk sykemelder seg. Men det å ikke gi beskjed til elevene, la dem vente og håpe på at det kommer noen. Det er feil at vi må ta intiativ selv for å få tak i lærer.
Det er ikke sånn det skal være.


Hva syntes du om det norske skolesystemet?4 kommentarer:

Katarina Helene sa...

Skjønner godt at du er frustrert! Det der er bare tull! Vi skulle egentlig hatt samme lærer i dag, men fant ut,pga jeg spurte, at hun er sykemeldt. helt utrolig at vi ikke får beskjed. vi har ikke fått karakterene våres enda engang!! grunnen er visst at lærerne sykemelder seg på rad og rekke. men HALLO.

vi mister så mange timer tilsammen at det er hårreisene. spesielt kjedelig for oss som reiser til skolen.

Tina sa...

Det er jo helt håpløst at det skal være sånn. Jeg har faktisk sett på navn at dem søker lærere på steinerskolen...

Tina sa...

Mente NAV xD

Sofie sa...

Ja, se hvordan det har gått med oss! Helt enig. Og det blir jo ekstra tullete når de kommer med forslag om matlaging og slikt. lol! Glad jeg er ferdig nå jeg!:P