søndag 1. mars 2009

1. Mars

Heihei. Nå er det noen dager siden jeg har skrevet her sist. Tenkte jeg skulle oppsummere hva jeg har gjort de siste dagene.

Torsdag: Jeg var på førpremieren til "Appelsinpiken", syntes filmen var ganske bra, hvis man ser bort i fra at det var noen skuespillere som ikke var så flinke. Etter filmen dro jeg og typen på Pigen for å møte noen venner.. Det var koselig. Og så fikk jeg en søt rose fra gutten min også da:)


Fredag: Jeg var på G60 for å se Takras, Muff og Red Faces spille. Min kjære spiller trommer i Red Faces, så jeg måtte jo nesten komme på konserten deres! Det var tydelig at de faktisk hadde øvd denne gangen, og spilte ganske bra:) Her er noen bilder fra konserten.

Takras

Muff

Red Faces

Lørdag: Jeg sov for lenge, og rakk ikke å dra på vinmonopolet. Så jeg stressa ned til byen og rakk akkurat å kjøpe litt å drikke før ølsalget stengte. Etter at jeg hadde vært på tur med bikkja, dro jeg opp til Ingvild. Det var en del folk der. Koselig kveld, hvis man ser bort i fra all the fucking d-r-a-m-a. Jøpp. Jeg sov hos typen, og det var greit nok, det;)

Søndag: Stod tidlig opp fordi Olja'n min skulle på jobb. Vi spiste litt frokost og stakk til bussen.
Hjemme har jeg slappet av.. Tok meg en liten lur.. Har lest ca 100 sider i boka mi :) Akkurat nå sitter jeg her og blogger mens jeg ser på LA ink. Trivelig :)

Psst. Gratulerer med elleve måneder i dag, gutten min!


Har du gjort noe morsomt i helgen?

1 kommentar:

Ingrid sa...

Hmm. Nei egentlig har helga mi vært ganske lik din!
Samme konsert fredagen, A og jeg sov også alt for lenge på lørdag, og idag stod også jeg tidlig opp fordi han skulle på jobb. Hehe.
Meeen.... Du har lest. Mye mer fornuftig enn meg! Jeg har bare sett på The OC, enda en serie jeg har blitt avhengig av og som jeg lovte at jeg aldri skulle se....

Gratulerer med 11 måneder, snuppa! :-)