onsdag 3. desember 2008

Desember

Nå er det endelig blitt desember! Det betyr at det ikke er så lenge igjen til bursdagen min. Ser frem til å fylle 18 år!

Jeg prøver å komme i julehumør, men det er visst ikke så lett! Men nå som blåfjell går på tv, skal det nok gå;) Jada, det høres nok ganske barnslig ut å følge med på blåfjell. Det er faktisk veldig koselig!

Det har vært en god stund siden jeg skrev noe her sist.. Nesten en måned! Det er ille. Men har rett og slett ikke hatt tid eller ork.

Hva har jeg gjort i det siste? Hmm.. Jo, på lørdag var jeg i Oslo med kjæresten min.. Vi var på Andy Warhol utstillingen på Astrup Fearnly museet. Utstillingen var kjempe bra! Vi var også innom julebyen på aker brygge. Det hjalp veldig på å komme inn i julemodus. Etter det gikk vi for å spise på dolly dimples, og maten smakte fantastisk. Da vi kom hjem til Drammen igjen dro vi på kino og så på to filmer! Vi så den nye james bond filmen, den var helt grei til å være en actionfilm, og "Zack and Miri makes a porno". Den sistnevnede var ganske sær, men veldig morsom :)

Nå sitter jeg her og venter på at blåfjell skal begynne:) Det er bare en halvtime igjen!
Jeg skal prøøøve å blogge litt oftere nå, i og med at det snart er juleferie og altting:)


Og gutten min, gratulerer med 8 fantastiske måneder! 
Jeg elsker deg!

1 kommentar:

MrEro sa...

Så ju ar in the julemud alså? Najs!

Oi glemte nevne besøket om julebytingen jeg >.<; nuvel.
Hmm. Sånn går det når jeg ikke klarer å komme på no lurt å skrive o.O

<3