onsdag 15. oktober 2008

Mitt første innlegg

Ja.. Jeg har prøvd mange ganger å starte en blogg, men de blir alltid dårlige. Så nu er det full skjerpings på meg. Har ikke helt bestemt meg for hvordan jeg vil at bloggen skal være enda.. Men jeg tror jeg skal ta det litt på sparket!

Det kommer nok til å ble skrevet mye om hva som skjer i livet mitt, jeg kommer til å legge ut bilder, og antageligvis masse surr.

Akkurat nå er jeg skikkelig forkjølet.. Og det er skikkelig kjipt! Jeg blir så rastløs av å ligge stille i senga hele dagen.. Så nå skal jeg ta hunden min, Sean, på en liten tur.. Bare for å få beveget meg litt! Men jeg må huske å kle meg godt. Så da blir det ullgenser og boblejakka til mamma!

Jeg har nemlig ikke en vinterjakke.. Hadde lånt min bort til ei daværende venninne i fjor, men har aldri fått den tilbake. Og hun mener selvfølgelig at hun har gitt den tilbake, og at hun ikke har den lenger.. Jessda. Så hvis jeg er bedre i morgen, må jeg kikke etter vinterjakke. Har noen tips til hva slags jakke som er bra? I år har jeg lyst på en som er vind- og vanntett. Men det må være noe fôr i den, hvis ikke fryser jeg ihjel. Men jeg vil alikevel ikke se ut som en svær marsmellow, så sånne ultrastore boblejakker er ikke aktuelt. hah.

Jeg må også få skaffet meg vintersko, da de jeg har er blitt ødelagt.. Men de er godt brukt, og har holdt lenge da.. Det var vel bare på tide.. Hmm.. Men jeg vet hva slags vintersko jeg vil ha da. Uggs! Helst i sjokoladebrunt:) Det er sånn en herlig farge!

Jess.. Nå må jeg få ræva i gir, og komme meg ut.

Ingen kommentarer: